CTS

Apparatuur van CTS heeft een hoog uitrustingsniveau als het gaat om netwerkprotocollen. 802.1x, Vlan's en Q-in-Q Double tagging, QoS, Port based rate limiting zitten standaard in alle modellen. Daarnaast zijn alle switches multicast gemaakt, waardoor ze geschikt zijn voor IP-TV opstellingen. Natuurlijk zijn alle CTS switches voorzien van IPv6 en met bijna alle CTS-apparatuur is het mogelijk om via DHCP/TFTP te worden geconfigureerd.  

Odoo + afbeelding en tekst

FOS Serie

Dit is een hoge kwaliteit fiber switches, dat zich richt op medium size P2P netwerken. Switches kunnen redundant gevoed worden en naast de 230VAC kan ook een 48VDC aansluitingen gemaakt worden. Er zijn modellen beschikbaar waarbij het mogelijk is om een externe accu aan te sluiten. Dit is een prijsgunstig alternatief voor een UPS.  

Odoo + afbeelding en tekst

SWH / ESW Serie

Deze lijn heeft voornamelijk ethernet poorten en richt zich op oplossingen voor niet-fiber netwerken in het SOP-punt. Deze switches hebben ook de uitgebreide mogelijkheden van de FOS-serie. 

Odoo + afbeelding en tekst

CPE's 

Hierin zijn twee groepen:

    1. de variant met WiFi (FWR serie)  

    2. de variant zonder WiFi (HES serie).

Deze laatste is al in grote getale ingezet op FTTH/FTTx projecten wereldwijd. 

Odoo + afbeelding en tekst

Industrieel

CTS kent een hele serie switches en mediaconverters die geschikt zijn voor zwaardere omstandigheden. Dit maakt ze geschikt voor plaatsing in o.a. CAI kasten.  

Odoo + afbeelding en tekst

SFP's

Om een fiber netwerk goed te laten werken kunnen we niet zonder de optische componenten, bij CTS, ingebouwd of door middel van SFP's. Naast de standaard SFP's zijn er WDM-versies beschikbaar om verbindingen over 1 vezel mogelijk te maken. 

Odoo + afbeelding en tekst

Media converters

Om in een netwerk een enkele accespoint of ander apparaat aan een glasvezel te verbinden is een switch niet altijd de beste oplossing. Een media converter kan daar vaak een beter passende oplossing zijn.