Odoo + afbeelding en tekst

Hempro

Hempro levert producten voor coax-toepassingen en transport van data over coax. Hempro is de opvolger van Corinex en een stabieler alternatief. De apparatuur is al ingezet op veel vakantie- en campingparken en combineert goed met de small multicell WiFi-technologie. 
Ontdek meer over small multicell technologie

Ethernet over coax technologie
Traditionele EOC systemen zijn doorgaans gebaseerd op de techniek om data over het lichtnet te transporteren. Het lichtnet heeft niet echt een stabiel karakter en het protocol is dus bestand tegen heel veel invloeden van buitenaf. In een coax-net is de techniek zeer vergevend.

De nieuwe systemen zijn veelal gebaseerd op G.hn ook wel G.Fast genoemd. G.hn is over traditionele telefoonkabels te gebruiken, om hoge snelheden data in bijvoorbeeld straten en flat gebouwen te verspreiden. 

Hempro 3210 serie

Deze serie is op diverse vakantie- en campingparken uitgerold en heeft een laag 2 fysieke snelheid van maar liefst 700 Mbit. Er is zowel voor indoor als outdoor apparatuur beschikbaar. Theoretisch kunnen er 256 slaves gekoppeld worden, wij raden aan er niet meer dan 50 te koppelen. Het verkeer beweegt zich in de retourband van een traditioneel coax net, dwz van 7.5-67.5 Mhz.  

Er zijn indoor en outdoor varianten beschikbaar en tevens een Wifi model met 2x Mimo op de 2.4Ghz N standaard.

Odoo • Tekst en afbeelding

Hempro 9900

Deze serie kenmerkt zich door een hoge snelheid van maar liefst 2 Gbps fysieke snelheid. In deze serie kunnen 16 slaves gekoppeld worden aan 1 master. Het verkeer beweegt zich in de retourband van een modern coax net, dwz van 5 tot 200Mhz. 

Odoo • Tekst en afbeelding